dimecres, 2 de maig del 2012

Maulets la Plana participa activament del 1r de maig anticapitalista de Castelló

Ahir 1 de maig, dia del poble treballador, l'assemblea de Maulets de la Plana vam eixir al carrer conjuntament amb altres col·lectius -com la CGT, Endavant o el PCPE, aplegats en la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR), però també la Intersindical...- en la manifestació anticapitalista que va recórrer el centre de Castelló i que va aplegar més de 500 persones. Es va dinamitzar el recorregut i es va participar en els parlaments a la Plaça de l'Ereta, on vam llegir el manifest adjunt.

Des de Maulets valorem molt positivament la creixent coordinació anticapitalista i la bona participació i acollida de la manifestació i els actes del 1r de maig del 2012. Visca la lluita del poble treballador!
Més informació: web de la CRTR__
Manifest de Maulets per l'1 de maig, llegit a la trobada de la Plaça de l'Ereta
Hui, és Primer de Maig. Un Primer de Maig que el jovent independentista i revolucionari vivim amb especial emoció. Cap de nosaltres s'havia trobat mai en un context com l'actual. Estem assistint com a espectadors a aquestes reformes que retallen, cada cop més descaradament, el paper on havíem d’escriure el nostre camí –paper que és nostre per dret- destapant la farsa de l'estat de benestar. I el futur se'ns presenta fosc. Per això hem de desfer-nos de l’actitud d’espectació i esdevindre partícips, agents actius del canvi, perquè no podem permetre cap agressió més a la classe treballadora.

Nosaltres, com a Maulets i com a joves, hem eixit hui al carrer, com tots vosaltres. Però no esperem que això quede ací. Precisament, per ser joves, ens bull la sang; tenim el cor encés en flames. I aquestes flames s'estendran per tot arreu, perquè hui, més que mai, hem de cremar el capitalisme!! No ha de quedar aquest dia com un altre dia de festa i commemoració. Farem nostra la nostra terra, i la nostra terra, de tots. Així, construirem el socialisme. Prenem-la, prenem els carrers! I no deixem mai de cridar allò que ressona dins nostre: VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!! VISCA LA TERRA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada